/* * This theme styles the visual editor to resemble the theme style, * specifically font, colors, icons, and column width. */ //Öne çıkan görsel add_theme_support( 'post-thumbnails' ); //Boyut set_post_thumbnail_size( 160, 160, true ); add_image_size( 'slider-thumb', 500, 9999, true ); //////////////////////////////////////////////// //Site Başlık function minibig_wp_title( $title, $sep ) { global $paged, $page; // if ( is_feed() ) return $title; $title .= get_bloginfo( 'name' ); // $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) $title = "$title $sep $site_description"; // if ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) $title = "$title $sep " . sprintf( __( 'Page %s', 'minibig' ), max( $paged, $page ) ); return $title; } add_filter( 'wp_title', 'minibig_wp_title', 10, 2 ); //////////////////////////////////////////////// //Sayfalama function sayfalama($pages = '', $range = 3){ $showitems = ($range * 2)+1; global $paged; if(empty($paged)) $paged = 1; if($pages == '') { global $wp_query; $pages = $wp_query->max_num_pages; if(!$pages) { $pages = 1; } } if(1 != $pages) { echo "
"; echo "".$paged."/".$pages.""; if($paged > 2 && $paged > $range+1 && $showitems < $pages) echo "İlk"; if($paged > 1 && $showitems < $pages) echo "«"; for ($i=1; $i <= $pages; $i++) { if (1 != $pages &&( !($i >= $paged+$range+1 || $i <= $paged-$range-1) || $pages <= $showitems )) { echo ($paged == $i)? "".$i."":"".$i.""; } } if ($paged < $pages && $showitems < $pages) echo "»"; if ($paged < $pages-1 && $paged+$range-1 < $pages && $showitems < $pages) echo "Son"; echo "
"; } } //////////////////////////////////////////////// //Devamını oku function new_excerpt_more( $more ) { return '...'; } add_filter( 'excerpt_more', 'new_excerpt_more' ); function new_excerpt_length($length) { return 30; } add_filter('excerpt_length', 'new_excerpt_length'); //////////////////////////////////////////////// //Menüler register_nav_menus( array( 'ust_menu' => 'Üst Menü', 'alt_menu' => 'Alt Menü', ) ); //////////////////////////////////////////////// //Aktif Menü add_filter('nav_menu_css_class' , 'special_nav_class' , 10 , 2); function special_nav_class($classes, $item){ if( in_array('current-menu-item', $classes) ){ $classes[] = 'aktif'; } return $classes; } //////////////////////////////////////////////// //Sidebar if ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebars(1, array( 'name' => 'Sidebar', 'before_widget' =>'
', 'before_title' => '

', 'after_title' => '

', 'after_widget' =>'
', ) ); //////////////////////////////////////////////// //Tema Paneli if ( STYLESHEETPATH == TEMPLATEPATH ) { define('OF_FILEPATH', TEMPLATEPATH); define('OF_DIRECTORY', get_bloginfo('template_directory')); } else { define('OF_FILEPATH', STYLESHEETPATH); define('OF_DIRECTORY', get_bloginfo('stylesheet_directory')); } require_once (OF_FILEPATH . '/admin/admin-functions.php'); require_once (OF_FILEPATH . '/admin/admin-interface.php'); require_once (OF_FILEPATH . '/admin/theme-options.php'); require_once (OF_FILEPATH . '/admin/theme-functions.php'); //////////////////////////////////////////////// //HTML5 Arama Formu add_theme_support( 'html5', array( 'search-form' ) ); //////////////////////////////////////////////// //Manşet alanı function sgt_function_grid_post_slider(){ global $post; query_posts( array( 'posts_per_page' => 5, 'orderby' => 'meta_value_num', 'order' => 'DESC', 'tag' => 'manşet' ) ); if (have_posts()) : echo '
'; $loop=1; $i=1; while (have_posts()) : the_post(); echo '
'; $feat_image = wp_get_attachment_url( get_post_thumbnail_id($post->ID) ); echo '
'; echo '
'; echo ''; echo '
'; echo '
'; echo ' '; echo esc_html( get_the_date( 'j F Y' ) ) ; echo ''; echo '

'; echo '';echo the_title(); echo '

'; echo '

';the_excerpt();echo '

'; echo '
'; echo '
'; echo '
'; if($loop == 5) { $loop=0; } $loop++; $i++; endwhile; echo '
'; endif; wp_reset_query(); } ?> Tumblr fenomeni nasıl olunur? | Tumblr Takipçi

Tumblr fenomeni nasıl olunur?

admin 27 Aralık 2016 4 yorum
tumbr fenomen nasıl olunur

TUMBLR FENOMENİ NASIL OLUNUR?

Sosyal paylaşım mecralarından biri olan Tumblr sizlere blog paylaşım alanları sunmaktadır. Burada paylaşacağınız bir blog ile başka kişilere erişebilir, onların da sizlerin gönderilerinizi rebloglamasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde biraz zaman da alsa fenomen olabilirsiniz. Tumblr fenomeni nasıl olunur sorusuna cevap vereceğimiz bu yazımızda aynı zamanda fenonem olmanın avantajlarından da bahsedeceğiz.

TUMBLR FENOMENİ OLMANIN AVANTAJLARI

Tumblr üzerinde günlük olarak blog paylaşımında bulunan milyonlarca insan vardır. Burada paylaşılan herhangi bir şey sizleri hiç beklemediğiniz anda fenomen yapabilir. Peki Tumblr fenomeni olunca hayatınız ne gibi bir değişikliğe uğrar?

  • Eğer bir marka sahibiyseniz ve Tumblr fenomeni olduysanız, pazarladığınız herhangi bir ürün çok fazla satış alacaktır ve kazançlarınız oldukça yükselecektir.
  • Tumblr fenomeni olunca hayatınız köklü bir değişikliğe uğrayabilir. Yolda yürürken hiç kimse sizi daha önce tanımazken fenomen olduktan sonra herkes size dikkatli bir şekilde bakabilir ve hatta fotoğraf çektirmek bile isteyebilirler.
  • Tumblr fenomenliği ile birlikte hayata bakış açınız değişebilir. İnsanlara karşı kendinizi sorumlu hissedebilir, sürekli blog paylaşımları yapabilirsiniz. Bu sayede popülerliğiniz daha da artabilir.
  • Tumblr fenomeni nasıl olunur diye soran bir kişi için yapması gereken aslında çok basit adımlar vardır. İşte bunlardan en etkili yolu:

TUMBLR FENOMENİ OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Tumblr fenomeni olmak için yapmanız gerekenler oldukça basittir. Öncelikle çok fazla takipçinizin olması gerekir. Eğer bunu dert ediyorsanız sizlere kolay bir yolu olan Tumblr takipçi hilesi hakkında bilgiler verelim.

  • Tumblr takipçi hilesi yapmak beğeniyap sitesi üzerinden oldukça basittir ve sizlere yüksek getirisi olur.
  • Tumblr takipçi için öncelikle takipçi hilesi yapmamıza olanak sağlayan bu siteye girmeli, gerekli olan izinleri vermeli ve takipçilerimi gönder butonuna tıklamamız gerekmektedir.
  • Tıkladığım takipçilerimi gönder butonundan sonra sizlere 1 dakika içerisinde takipçiler gelmeye başlayacaktır. Bunu Tumblr hesabınıza girerek teyit edebilir, gerçeği kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
  • Tumblr takipçi hilesi ile daha fazla kişiye erişim sağlayabilir, en başta maddeler halinde anlattığımız tüm detaylara sahip olabilirsiniz. Takipçi hilesi yapmak işte bu kadar basit.

 

4 yorum

  1. satılık araba dedi ki:

    paylaşım için teşekkürler deneyeceğim

  2. film izle dedi ki:

    tumblr takipçisi kasmak için aslında birazda güncel konular hakkında paylaşımlar yapmak gerekiyor. Etiketlerden çok takipçi gelebiliyor. Fakat iyi yazma beceriniz ve birazda şansınız varsa 🙂

  3. video izle dedi ki:

    Hocam tumblr fenomeni olmak bence diğer sosyal ağ sitelerine göre çok daha zor.

  4. Mobil Sohbet dedi ki:

    çokmu zor anladım hış bir paylaşım olmuş emeginize saglık.

Yorumlara kapalıdır.