/* * This theme styles the visual editor to resemble the theme style, * specifically font, colors, icons, and column width. */ //Öne çıkan görsel add_theme_support( 'post-thumbnails' ); //Boyut set_post_thumbnail_size( 160, 160, true ); add_image_size( 'slider-thumb', 500, 9999, true ); //////////////////////////////////////////////// //Site Başlık function minibig_wp_title( $title, $sep ) { global $paged, $page; // if ( is_feed() ) return $title; $title .= get_bloginfo( 'name' ); // $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) $title = "$title $sep $site_description"; // if ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) $title = "$title $sep " . sprintf( __( 'Page %s', 'minibig' ), max( $paged, $page ) ); return $title; } add_filter( 'wp_title', 'minibig_wp_title', 10, 2 ); //////////////////////////////////////////////// //Sayfalama function sayfalama($pages = '', $range = 3){ $showitems = ($range * 2)+1; global $paged; if(empty($paged)) $paged = 1; if($pages == '') { global $wp_query; $pages = $wp_query->max_num_pages; if(!$pages) { $pages = 1; } } if(1 != $pages) { echo "
"; echo "".$paged."/".$pages.""; if($paged > 2 && $paged > $range+1 && $showitems < $pages) echo "İlk"; if($paged > 1 && $showitems < $pages) echo "«"; for ($i=1; $i <= $pages; $i++) { if (1 != $pages &&( !($i >= $paged+$range+1 || $i <= $paged-$range-1) || $pages <= $showitems )) { echo ($paged == $i)? "".$i."":"".$i.""; } } if ($paged < $pages && $showitems < $pages) echo "»"; if ($paged < $pages-1 && $paged+$range-1 < $pages && $showitems < $pages) echo "Son"; echo "
"; } } //////////////////////////////////////////////// //Devamını oku function new_excerpt_more( $more ) { return '...'; } add_filter( 'excerpt_more', 'new_excerpt_more' ); function new_excerpt_length($length) { return 30; } add_filter('excerpt_length', 'new_excerpt_length'); //////////////////////////////////////////////// //Menüler register_nav_menus( array( 'ust_menu' => 'Üst Menü', 'alt_menu' => 'Alt Menü', ) ); //////////////////////////////////////////////// //Aktif Menü add_filter('nav_menu_css_class' , 'special_nav_class' , 10 , 2); function special_nav_class($classes, $item){ if( in_array('current-menu-item', $classes) ){ $classes[] = 'aktif'; } return $classes; } //////////////////////////////////////////////// //Sidebar if ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebars(1, array( 'name' => 'Sidebar', 'before_widget' =>'
', 'before_title' => '

', 'after_title' => '

', 'after_widget' =>'
', ) ); //////////////////////////////////////////////// //Tema Paneli if ( STYLESHEETPATH == TEMPLATEPATH ) { define('OF_FILEPATH', TEMPLATEPATH); define('OF_DIRECTORY', get_bloginfo('template_directory')); } else { define('OF_FILEPATH', STYLESHEETPATH); define('OF_DIRECTORY', get_bloginfo('stylesheet_directory')); } require_once (OF_FILEPATH . '/admin/admin-functions.php'); require_once (OF_FILEPATH . '/admin/admin-interface.php'); require_once (OF_FILEPATH . '/admin/theme-options.php'); require_once (OF_FILEPATH . '/admin/theme-functions.php'); //////////////////////////////////////////////// //HTML5 Arama Formu add_theme_support( 'html5', array( 'search-form' ) ); //////////////////////////////////////////////// //Manşet alanı function sgt_function_grid_post_slider(){ global $post; query_posts( array( 'posts_per_page' => 5, 'orderby' => 'meta_value_num', 'order' => 'DESC', 'tag' => 'manşet' ) ); if (have_posts()) : echo '
'; $loop=1; $i=1; while (have_posts()) : the_post(); echo '
'; $feat_image = wp_get_attachment_url( get_post_thumbnail_id($post->ID) ); echo '
'; echo '
'; echo ''; echo '
'; echo '
'; echo ' '; echo esc_html( get_the_date( 'j F Y' ) ) ; echo ''; echo '

'; echo '';echo the_title(); echo '

'; echo '

';the_excerpt();echo '

'; echo '
'; echo '
'; echo '
'; if($loop == 5) { $loop=0; } $loop++; $i++; endwhile; echo '
'; endif; wp_reset_query(); } ?> Tumblr Not nedir? | Tumblr Takipçi

Tumblr Not nedir?

admin 29 Aralık 2016 4 yorum
tumblr not nedir?

TUMBLR NOT NEDİR?

Sosyal platformların günümüzde oldukça etkili olması bizlere yeni imkanlar ve yeni statüler kazandırmıştır. Sahip olduğumuz bu avantajları iyi değerlendirmek ve seviyemizi artırmak bizim elimizdedir. Tumblr tüm bu imkanları ve avantajları bizlere veren, sınırsız kullanım özgürlüğü sunan, amacımıza en iyi derecede hizmet eden sosyal blog paylaşım sitesi olarak göze çarpmaktadır. Tumblr not nedir diye merak edenler olabilir. Bu yazımızda sizlere Tumblr not hakkında bilgilendirme yapacağız. İşte tüm detaylarıyla Tumblr not…

TUMBLR NOT HAKKINDA

Tumblr terimlerinden biri olan not sitede gördüğü işlev bakımından oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Öyle ki paylaşım yaptığınız bir blog hem beğeni hem de Reblog alabilir. Siz o paylaştığınız blogun kaç kere Reblog, kaç kez de beğeni aldığını görmek için not kısmına bakabilirsiniz. Tumblr not kısaca; beğeniyi ve Reblogu içinde barındıran bir kısımdır. Olayı kısaca özetlemek gerekirse:

– Bir blog paylaşımından bulundunuz ve bu blogunuz 20 beğeni 45 Reblog aldı. Bu ayrı ayrı sizlere gösterilmez ve not üzerinde toplam sayı 65 olarak yazılır. Not üzerinden bunları detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.

Örnekde de anlattığımız gibi not sayısı yüksek olan bir kişi oldukça popüler anlamına gelmektedir. Peki Tumblr not sayımızı nasıl yükseltebiliriz? Bu sorunun cevabı oldukça kısa ve net: Tumblr takipçi hilesi yaparak not sayınızı en üst seviyelere çekebilirsiniz.

TUMBLR TAKİPÇİ HİLESİ NASIL YAPILIR?

Tumblr not sayınız beğeni ve Reblog sayısından oluşur. Yani bu sayınızı artırmak sizlere kalmış bir şeydir. Not sayınızın artması için çok daha fazla takipçinizin olması gerekir. Peki takipçi sayınızı nasıl artırabilirsiniz?

  • Tumblr takipçi sayınızı artırmak sizlere daha fazla beğeni ve Reblog olarak yansıyacaktır. Bu durum Tumblr not sayınıza etki edecek ve popülerliğiniz çok yüksek seviyelere çıkacaktır.
  • Tumblr takipçi hilesi yapmak sanıldığından daha da basittir. Bunun için öncelikli olarak beğeniyap sitesini ziyaret etmek ve gerekli izinleri vermek gerekmektedir.
  • İzinleri verdikten sonra önünüze bir sayfa çıkacaktır. Burada sizin krediniz ve takipçi alma bölümünüz bulunur. Bu sayfada mevcut olan takipçilerimi gönder butonları ile saniyeler içerisinde çok fazla takipçiye ulaşabilirsiniz.

Tumblr takipçi sayınızı artırmak yukarıda da söylediğimiz gibi not sayınıza vuracaktır. Not sayınızın yükselmesi demek sizin daha da popülerleştiğiniz demektir. Bu sayede tüm insanlar tarafından tanınır ve özel bir kişi haline gelebilirsiniz.

 

4 yorum

  1. sahibinden dedi ki:

    Paylaşım için teşekkürler 🙂

  2. havaalanı transfer dedi ki:

    paylaşım için teşekkürler

  3. DaDaS Sohbet dedi ki:

    hic bir fikrim yoktu ne oldugundan. sayenizde ögrenmiş oldum tumblr`in

  4. halı yıkama makinası dedi ki:

    Tumblr not güzel bir özellik. Elbette arttırma yöntemleri de gayet mantıklı.

Yorumlara kapalıdır.